Kesan belanjawan 2019 kepada runner

Semalam Guan Eng membentangkan belanjawan 2019 negara. Sebanyak RM314.50 bilion diperuntukkan untuk hal ini. Saya hanya dapat mengikut sebahagian sahaja itu pun melalui radio di dalam kereta. Sepatutnya semalam hari saya ride #gerakansolo, tapi tiba-tiba ada meeting, maka otw keluar balik dari KL agak stuck dalam jem. Mujur Guan Eng menghiburkan saya. Paling terhibur, bila Guan Eng bagitau bajet untuk orang islam. Instead of syiar islam, Guan Eng cakap syair islam.

Baca

Menyusun kehidupan Pt 2

Sebenarnya saya sekarang macam dah gemuk sikit sebab lama tak lari. Agak lama jugak tu rasanya tahun ni paling hambar. Tak silap saya tahun ni race saya satu je SCKLM hari tu. Paling rekodlah. Saya ingat ini PB saya (PW sebenarnya Personal Worst) untuk kategori “Berapa race anda dalam masa satu tahun”.

Baca

Menyusun kehidupan

Harap maaf kerana lama tak update blog dan akhirnya tak bayar domain name dan akhirnya blog ini ghaibul ghuyub. Bila exabytes telefon saya semalam sampai nak pecah dan akhirnya whatsapp saya, baru saya tersedar yang nyawa blog lariansebuahkitab dalam bahaya.

Baca