Acara : KL New Year Run 2016

12314736_1649108475351584_5981157501034472130_o

Tahun baru kali ini bermula dengan hari Jumaat. Bagi orang muslim, jumaat adalah penghulu segala hari. Dan bagi orang muslim, jumaat dikira hari yang berkat atau blessed.

Bagi saya jumaat hari yang menyeronokkan sebab Sabtu dan Ahad cuti, so boleh lari on weekend jauh sikit dari lari hari weekdays. Dan biasanya pun race adalah pada weekend.

So kali ini, race jatuh pada hari Jumaat, which is jarang-jarang berlaku. Malangnya saya tidak sempat nak sign up untuk race ini walaupun saya sendiri ada buat race calendar untuk 2016. Tapi sebenarnya tak malang juga sebaliknya ada hikmah.

Ntah macam mana, saya dapat peluang untuk buka booth di race ini so saya akan berada di sana untuk menjual Running Poster Log yang saya design. So kalau tidak aral melintang, saya dan team saya akan berada di sana dari pukul 3 pagi malam ini hingga ke 10 pagi esok.

12375075_803093479801537_8365904036901423174_o

Jika anda ada terasa nak tengok poster tu dulu sebelum beli cash bolehlah datang booth saya tu dan bawa duit RM29.90. Kalau anda beli 2 pada hari itu harganya adalah RM50 dua keping sempena ini adalah kali pertama lariansebuahkitab.com buka booth dan juga sempena ada race pada hari Jumaat yang berkat. Offer ini hanya pada tempoh tersebut sahaja dan tertakluk pada terma dan syarat.

Eh. Macam iklan radio pulak. 😀

Okay. Jumpa nanti.

Kongsi di :