Agar tidak lupa lagi

Agar tidak lupa lagi dengan tidak pernah lupa adalah dua benda yang berbeza. Tapi, bila lupa, mesti kesan dia agak persialan.

Post sebelum ini saya ada tulis pasal lupa nak print out race confirmation slip, tapi nasib baik brader LKSNS yang kasi racekit tu lek lek je. Takde slip pun OK. Post akan datang saya akan tulis ada satu lagi benda yang saya lupa jugak. Babi, dah tua.

So, agar tidak lupa lagi, hari ni saya dah design checklist yang boleh saya print setiap kali sebelum pergi race. Checklist ni saya share dengan En.Remin, so dia ada suggest ada few things tambah. In case kami ada tertinggal benda lain lagi, anda boleh suggest. Tapi make sure general and no brand sebab checklist ni didesign untuk semua runner.

Checklist ni ada 2 set dalam satu A4. So takyah nak membazir kertas dengan pokok sangat. Checklist disusun mengikut priority dari benda yang paling penting dan popular kepada benda yang paling less popular.

Anda boleh download for free dari online store saya.

img_3194running_checklist

Kongsi di :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *