App : Nike Plus Pt 1 – Macam mana nak register

Selain Runkeeper atau Strava, Nike sendiri ada apps untuk track larian seorang runner. So sekarang saya nak tengok macam mana nak main apps Nike Plus ini.

IMG_4103

Since saya guna iPhone, maka

1. Pergi ke Appstore
2. Search “Nike Plus”
3. Click “Get” kemudian “Install”
4. Then, buka apps,
5. Kalau belum sign up, sila sign up. Kalau dah, boleh login macam biasa.

So sebelum login tu, tour dulu apps, didapati apps ini adalah untuk :

IMG_4104 IMG_4105 IMG_4106 IMG_4107 IMG_4108 IMG_4109

Tengok-tengok rupanya saya dah sign up zaman bila ntah so saya reset password. 😀

_ _

Update terkini

Saya menulis hampir setiap hari. Selain hal random larian, antara tumpuan saya adalah,

Short term target : Kajian serius tentang tidur, heart rate dan mengemas blog.
Medium term target : Dalam training 5K bagi mencapai SUB25 sambil mengkaji reverse aging.
Long term target : Menyelesaikan misi #siri7m.

Akhir kata, terima kasih kerana sudi meluangkan masa membaca blog saya.

Semoga ada manfaatnya.
_

Tentang Penulis

Saya mula lari tahun 2013 depan rumah, tak sampai 1 KM. Tiga tahun selepas tu saya buat first FM saya di Bali dan pada tahun keempat, saya lari di Tokyo Marathon.

Setelah berehat 3 tahun, tahun 2020 merupakan tahun restart saya, so saya mula balik dari 5K. Boleh baca pengembaraan larian saya di sini.
_