Apps : Pace larian dalam Runkeeper

So saya dah start jaga pace. Persoalannya, di runkeeper, nak tengok kat mana?

IMG_7794

IMG_7794_b

Yang atas tu Average Pace. Yang bawah tu, Pace terkini. Anyway, setelah 300 km berlari menggunakan Runkeeper, saya rasa apps ni boleh diupgradekan lagi dari segi GUInya. Saya komen ni pun atas dasar saya runner dan juga memang kerja saya buat apps.

Patutnya Average Pace tu besar sikit dan kawasan graph tu kecik pun takpe sebab kita tak pandang pun graph tu sangat masa lari.

Tapi maybe next time bila free saya cuba buat proposal macam mana nak enhance lagi GUI ni. Dah power, boleh power lagi.




Kongsi di :