Apps : Pace larian dalam Runkeeper

So saya dah start jaga pace. Persoalannya, di runkeeper, nak tengok kat mana?

IMG_7794

IMG_7794_b

Yang atas tu Average Pace. Yang bawah tu, Pace terkini. Anyway, setelah 300 km berlari menggunakan Runkeeper, saya rasa apps ni boleh diupgradekan lagi dari segi GUInya. Saya komen ni pun atas dasar saya runner dan juga memang kerja saya buat apps.

Patutnya Average Pace tu besar sikit dan kawasan graph tu kecik pun takpe sebab kita tak pandang pun graph tu sangat masa lari.

Tapi maybe next time bila free saya cuba buat proposal macam mana nak enhance lagi GUI ni. Dah power, boleh power lagi.



_ _

Update terkini

Saya menulis hampir setiap hari. Selain hal random larian, antara tumpuan saya adalah,

Short term target : Kajian serius tentang tidur, heart rate dan mengemas blog.
Medium term target : Dalam training 5K bagi mencapai SUB25 sambil mengkaji reverse aging.
Long term target : Menyelesaikan misi #siri7m.

Akhir kata, terima kasih kerana sudi meluangkan masa membaca blog saya.

Semoga ada manfaatnya.
_

Tentang Penulis

Saya mula lari tahun 2013 depan rumah, tak sampai 1 KM. Tiga tahun selepas tu saya buat first FM saya di Bali dan pada tahun keempat, saya lari di Tokyo Marathon.

Setelah berehat 3 tahun, tahun 2020 merupakan tahun restart saya, so saya mula balik dari 5K. Boleh baca pengembaraan larian saya di sini.
_