Apps : Runkeeper gila Pt 2

Saya tak sure sama ada orang lain ada menghadapi masalah yang sama tapi memang baru-baru ni saya update iOS kepada yang latest bila tengok font dalam iPhone isteri saya macam agak juicy je.

Anyway, saya dah submit pun report. Boleh tengok kat bawah ni.

Screen Shot 2016-01-13 at 12.21.09 AM

Lepas tu saya godek-godek support Runkeeper sekali saya jumpa pulak article ni. Meman sah la tu!

Screen Shot 2016-01-13 at 12.26.58 AM

_ _

Update terkini

Saya menulis hampir setiap hari. Selain hal random larian, antara tumpuan saya adalah,

Short term target : Kajian serius tentang tidur, heart rate dan mengemas blog.
Medium term target : Dalam training 5K bagi mencapai SUB25 sambil mengkaji reverse aging.
Long term target : Menyelesaikan misi #siri7m.

Akhir kata, terima kasih kerana sudi meluangkan masa membaca blog saya.

Semoga ada manfaatnya.
_

Tentang Penulis

Saya mula lari tahun 2013 depan rumah, tak sampai 1 KM. Tiga tahun selepas tu saya buat first FM saya di Bali dan pada tahun keempat, saya lari di Tokyo Marathon.

Setelah berehat 3 tahun, tahun 2020 merupakan tahun restart saya, so saya mula balik dari 5K. Boleh baca pengembaraan larian saya di sini.
_