Apps : runningmap.com

In case nak budget berapa jauh anda lari, dan malas nak lari dulu untuk tahu distance, anda boleh pergi ke runningmap.com untuk estimate distance larian, berdasarkan route yang anda cipta.

Sebagai contoh saya nak tahu berapa jarak larian saya kalau saya lari keliling kawasan ofis saya.

Screen Shot 2014-10-16 at 11.41.19 PM

Atau saya nak buat pusingan lebih besar sikit untuk tambah km,

Screen Shot 2014-10-16 at 11.37.34 PM

Atau nak lagi besar dan jauh,

Screen Shot 2014-10-16 at 11.49.12 PM

Atau nak lagi besar lagi dan lagi jauh,

Screen Shot 2014-10-16 at 11.33.26 PM

Atau laaaaaaaaaaaagi jauhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh,

Screen Shot 2014-10-16 at 11.59.17 PM

Tiba-tiba bila tengok semua ni saya rasa macam agak tak logik nak lari di jalan besar sebab banyak kereta. Bahaya tu. So saya decide untuk jadikan posting ini kenang-kenangan saja dan paling tidak pun cuma lari keliling ofis sudah.



Kongsi di :