Barang : T-Shirt Zeal yang design dia merecik bak hang

Kawan saya Yad, seorang ultra runner dari Kedah sedang dalam proses untuk melancarkan brand baju dia sendiri. Nanti bila dah settle semua bak hang, esp. webstore dia, saya kongsi kat sini. Tapi sebelum tu…

Salah satu baju yang sedang dalam jualan sekarang adalah seperti gambar di bawah. Boleh order dengan dia kalau minat.

Saya amik yang sleeveless sebab bajet nak tayang bicep yang kering ni ngan nak tunjuk parut bcg. Pastu saya dapat rasakan bila saya pakai baju ni, umur saya akan berkurang sebanyak 15 tahun. Itu yang kita cari.

#supportlocalbrand

_ _

Update terkini

Saya menulis hampir setiap hari. Selain hal random larian, antara tumpuan saya adalah,

Short term target : Kajian serius tentang tidur, heart rate dan mengemas blog.
Medium term target : Dalam training 5K bagi mencapai SUB25 sambil mengkaji reverse aging.
Long term target : Menyelesaikan misi #siri7m.

Akhir kata, terima kasih kerana sudi meluangkan masa membaca blog saya.

Semoga ada manfaatnya.
_

Tentang Penulis

Saya mula lari tahun 2013 depan rumah, tak sampai 1 KM. Tiga tahun selepas tu saya buat first FM saya di Bali dan pada tahun keempat, saya lari di Tokyo Marathon.

Setelah berehat 3 tahun, tahun 2020 merupakan tahun restart saya, so saya mula balik dari 5K. Boleh baca pengembaraan larian saya di sini.
_

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *