Cara untuk bawa air ketika berlari Pt 10 – The Wrist Water Bottle

Yang ni comel. Bawa air di pergelangan tangan anda. Tak berat sangat sebab kecik tapi….

swiggies

wristbottle
hydrosport-wrist-bottle-red-and-blue

aswig1

Kebaikkan
Ringan. Strap dekat pergelangan tangan. Nak minum tarik je penutup air dia.

Keburukkan
Air sikit je boleh bawa. Kalau nak bawa banyak sikit, kena pakai dua dua belah tangan, which is macam mana anda nak pakai jam larian anda?

Lain-lain
Ini adalah produk dari US/UK. Actually design dia bukan semata-mata untuk larian tapi untuk macam-macam aktiviti lain lagi misalnya nak tanam pokok pun boleh pakai. Yang besar boleh letak 200ml. Yang kecik boleh letak 150ml.

Kesimpulan
Boleh beli yang untuk anak kecil dan bagi pada anak anda untuk encourage dia start lari Fun Run.

Langkah seterusnya
http://www.swiggiesuk.com/
http://swiggies.com

Kongsi di :