Cara untuk bawa air ketika berlari Pt 10 – The Wrist Water Bottle

Yang ni comel. Bawa air di pergelangan tangan anda. Tak berat sangat sebab kecik tapi….

swiggies

wristbottle
hydrosport-wrist-bottle-red-and-blue

aswig1

Kebaikkan
Ringan. Strap dekat pergelangan tangan. Nak minum tarik je penutup air dia.

Keburukkan
Air sikit je boleh bawa. Kalau nak bawa banyak sikit, kena pakai dua dua belah tangan, which is macam mana anda nak pakai jam larian anda?

Lain-lain
Ini adalah produk dari US/UK. Actually design dia bukan semata-mata untuk larian tapi untuk macam-macam aktiviti lain lagi misalnya nak tanam pokok pun boleh pakai. Yang besar boleh letak 200ml. Yang kecik boleh letak 150ml.

Kesimpulan
Boleh beli yang untuk anak kecil dan bagi pada anak anda untuk encourage dia start lari Fun Run.

Langkah seterusnya
http://www.swiggiesuk.com/
http://swiggies.com

_ _

Update terkini

Saya menulis hampir setiap hari. Selain hal random larian, antara tumpuan saya adalah,

Short term target : Kajian serius tentang tidur, heart rate dan mengemas blog.
Medium term target : Dalam training 5K bagi mencapai SUB25 sambil mengkaji reverse aging.
Long term target : Menyelesaikan misi #siri7m.

Akhir kata, terima kasih kerana sudi meluangkan masa membaca blog saya.

Semoga ada manfaatnya.
_

Tentang Penulis

Saya mula lari tahun 2013 depan rumah, tak sampai 1 KM. Tiga tahun selepas tu saya buat first FM saya di Bali dan pada tahun keempat, saya lari di Tokyo Marathon.

Setelah berehat 3 tahun, tahun 2020 merupakan tahun restart saya, so saya mula balik dari 5K. Boleh baca pengembaraan larian saya di sini.
_