Cara untuk bawa air ketika berlari Pt 6 – The Bra with Pocket

Sebelum ni Bra berbotol air. Yang ini, Bra dengan poket.

6. The Bra with Pocket
Kalau dulu zaman P.Ramlee simpan barang dalam bra ni normal. Takde terjuih aih biji mata. Steady je. Tapi zaman sekarang esp. di Malaysia kau jangan buat hal sangat.

Anyway, dalam bidang larian, ada bra yang ada poket untuk isi botol air. Emmm… rasanya bukan botol air la tapi lebih kepada Power Gel.

womens-asics-abby-pocket-bra-bondi-blue-420578_450_45 womens-asics-abby-pocket-bra-bondi-blue-420578_366_rt de3439d9-89c0-4ada-975a-88a45e8cad81

brask

Kebaikkan
Kalau simpan air dalam poket kecik ni runner lain tak nampak. So takleh la runner lain mintak air sikit cam kat sekolah dulu.

Keburukkan
Nak simpan air banyak mana ni? Vitagen? Yakult? Boleh try la tapi abiang tak jamin sangat tau. Hati-hati takut tercucuk straw.

Lain-lain
Boleh simpan bukan setakat air malah kunci kereta, kunci rumah, duit syiling dan juga iPod Shuffle kalau habis batteri. Ada yang gila simpan iPhone. Radiasi tu.

Swoob-Racerback-Pocket-workout-Sports-Bra-swoob-iphone-close-

Tak semestinya letak belah lurah, tapi juga letak bawah ketiak. Tapi macam mana nak letak vitagen atau yakult bawah ketiak ni?

c1e8f8cbfd07f92cda832d72acaf39ae

Kesimpulan
Saya ingat ini paling tak praktikal langsung baik Fun Run, 10K, lagilah 21K dan 42K. Boleh apply kalau petang tu lari dengan balak yang anda nak tekel atau seduce je.

Kongsi di :