Semua catatan dalam ‘Inspiration

Cara untuk dapat SUB 1 bagi 10K Pt 1

Ada satu hari saya lari di mana ntah, tapi bila habis lari tu saya ada jumpa satu runner. Runner ni muka dia sangat gembira sebab dia first time masuk Full Marathon 42K (sebab saya tengok IG dia). Dia tanya saya macam mana race. Saya kata saya masuk 10K sahaja. Dia tanya dapat SUB 1 tak? […]

Kajian UTMB : Live Trail

Semalam saya ada pergi trail clinic anjuran Conquer Running Team, menjemput Bro Am dari Team Inov Malaysia. Saya akan update hal ini kemudian sebab pagi ini saya nak ke Hat yai bersama keluarga (itu pun kalau isteri saya lepas di border sebab ptptn level marabahaya). Baca

Sea Games 2017 : Tahniah kepada MALAYSIA

Sebentar tadi Sea Games telah melabuhkan tirai penutupan. Bendera kejohanan, telah beralih tangan dari Malaysia ke Philippines. “Abah” tentunya antara orang yang paling gembira kerana Sea Games kali ini bukan setakat mencapai matlamat 111 pingat emas, sebaliknya melangkaui lebih lagi hingga ke 145 pingat emas. Secara keseluruhannya, Malaysia meraih 323 pingat kesemuanya termasuk 92 perak, […]