Semua catatan dalam ‘Barang-barang

Jam : Suunto Spartan Trainer

Pada yang tengah usha nak beli jam lari, tapi tengah decide macam nak beli Suunto Spartan, bawak bersabar dulu. Ada adik paling bongsu untuk keluarga Spartan, baru muncul. Memperkenalkan, Suunto Spartan Trainer. Baca

Kasut : Asics Gel Kenun Pt 4 – Design Kasut

Lepas lari tu saya naik atas semula. Ya lah, nak sambung persoalan dengan Coach Edan Syah pasal #memecahkebuntuan2 saya. So masa kat atas tu bila saya sampai saya tengok ada brader dok interview Coach Edan. Punya la lama, so saya amik peluang untuk meninjau Gel Kenun ni. Baca

Kasut : Asics Gel Kenun Pt 1 – Promo

Sebentar lagi saya akan ke OU untuk majlis pelancaran Asic Gel Kenun. Kasut ini, dikatakan adalah hasil inspirasi “awan sirus” yang diambil dari bahasa jepun, membuatkan para pemakai kasut ini berlari seakan atas “awan”. Melalui bacaan awal saya, ia mempunyai cushioning yang baik. Baca