Semua catatan dalam ‘Barang-barang

Kasut : Asics Gel Nimbus 19 Pt 3 – Long Run

Ok. Saya dah lari 10K dengan kasut ni. Saya dah juga lari 5K di Jepun masa sejuk dengan kasut ni ( tapi tak tulis lagi ) dan saya dah lari 30.99K untuk Long Run dengan kasut ni, termasuk lari pecut dari anjing masa LSD yang sama. Basically saya dah lari hampir semua kut. Apa lagi? […]

Barang : Tracer360

Untuk anda yang suka lari malam dan rasa masih tidak selamat walaupun dah pakai lampu kat bahu atau lengan, ini ada lampu yang lilit badan anda macam hari raya. Baca

Barang : Fitbit Alta HR

Semalam birthday orang rumah saya. Saya minta gerak, nak bagi hadiah apa. Gerak pertama adalah Fitbit Alta HR. Tapi ntah kenapa macam mengada, saya minta adik perempuan saya pergi cari barang dapur Joseph Joseph. Baca

Kasut : Asics Gel Nimbus 19 Pt 1 – First impression

OK. Ini review tadak tipu punya. So saya akan tulis review seikhlas mungkin. Tapi sebelum apa-apa, perlu anda tahu bahawa ini kasut Asics pertama saya dan sebelum ini semua kasut saya adalah Nike dan untuk trail Salomon. Kira pengetahuan Asics saya adalah level Basic, namun, itu tidak bermakna perasaan saya tentang kasut ini adalah tidak […]