Semua catatan dalam ‘Catatan

Menyusun kehidupan Pt 2

Sebenarnya saya sekarang macam dah gemuk sikit sebab lama tak lari. Agak lama jugak tu rasanya tahun ni paling hambar. Tak silap saya tahun ni race saya satu je SCKLM hari tu. Paling rekodlah. Saya ingat ini PB saya (PW sebenarnya Personal Worst) untuk kategori “Berapa race anda dalam masa satu tahun”. Baca

Race: 2XU Compression Run 2017 Pt 4 – Bukit Tunku

Kawan saya ada cerita tentang satu cerita kelakar. Ada seorang mamat ni, masa kecik, bapak dia bagitau dia bahawa “Knowledge is Power”. Cerita pasal “Knowledge is Power” ini keluar dalam diskusi teh tarik kami, adalah unjuran dari sebab ada satu scene dalam Games of Thrones. Masa Littlefinger Lord Baelish dengan Cersei. Lord Baelish bagitau yang […]

Game of throne vs Game of blog

Bila isteri saya complaint (eh tidak, dia tidak pernah complaint sebenarnya cuma dia mengingatkan….) yang bila dia buka blog LSK, asyik-asyik posting Macam mana nak lekatkan bib pada baju supaya center, saya dah rasa yang agak lama saya tak update blog ini. Well, ini semua sebab penangan GOT, atau Game Of Thor, eh silap. Game of […]

Azman

Semalam sampai Jitra malam. Jem di Imigresen Danok punyalah lama. Padahal kerja imigresen cop passport je. Tapi alhamdulillah, kami sekeluarga selamat pergi dan pulang. Baca