Semua catatan dalam ‘Catatan

100K : Temuramah dengan Kapten Conquer Running Team, Udiey

Seperti yang saya dah post mukadimah 100K sebelum ini, berikut adalah temubual saya dengan Saudara Udiey tentang pengalaman beliau menghabiskan TMMT2017 100K. Temubual ini atau soalan-soalan yang saya ajukan kepada Udiey adalah menjurus daripada segi preparation, race day, dan tips untuk kita semua yang ada hati nak lari 100K satu hari nanti. Semoga kita semua […]

Blood Test

5 tahun lepas, tahun 2012, saya ada buat complete blood test. Masa tu sebab nak amik health insurance, so satu requirement dia adalah untuk buat blood test. Bukan itu saja, masa tu saya kena lari atas treadmill dalam 15 minit atau 10 minit, tak ingat, then dia ada letak wayar-wayar kat badan. Oleh sebab 2012 […]

Kisah Bib salah address

Hari ni ada satu cerita kelakar. Kisah dia begini. Tengah hari tadi saya buat kerja dalam bilik John Zulazri. Amalina, admin saya ntah kemana saya pun tak tau. Tiba-tiba, pintu ofis ada orang tekan loceng. Sebab malas nak turun, John Zulazri yang pergi tengok. Baca

DNS

DNS adalah singkatan kepada Did Not Start. DNF pula adalah Did Not Finish. DNS ni tak pi langsung lari sebab tertidur kat rumah atau apa jua alasan manakala DNF dan pi lari, cuma tengah lari tu muntah atau sakit pungkoq, so tak habis dan dah tak larat nak habiskan larian. Baca