Semua catatan dalam ‘Hasil Larian

Strava Art : The REAL Run Pt 4

Saya dulu sekolah asrama penuh. Ada la sekolah tu. Kat Pekan tempat PM Malaysia yang senyum dia hensem tu. So saya sekolah situ agak 5 tahun. Dari umur 13 sampai 17. Dari kecik sampai besar. Dari taktau apa pasal pompuan sampai tau apa pasal pompuan. Baca

Jam : Kenapa nak pakai jam larian

Semalam lepas post posting Suunto Spartan vs Fenix Garmin tu saya macam tak boleh tidur. Hati saya bising suruh buat satu lagi posting yang lebih elok, iaitu posting tentang ciri-ciri jam larian. Hati saya kata, bukan semua orang nak pakai Suunto Spartan mahupun Fenix Garmin 3. So instead of focus pada 2 jenis jam, lebih […]

#30hariabiangcuba Day 30 – Hari Akhir

Biasa kalau kita puasa (kalau puasa la), 30 hari, esok mesti macam gembirakan? Sebab raya. Feeling yang sama saya rasa bila dah 30 hari training (walaupun pun ada hari ponteng, alah… cam puasa la). So bila last day puasa tu biasanya masa berbuka tu kena grand la sikit. Kalau biasa berbuka makan murtabak dengan air […]