Semua catatan dalam ‘Uncategorized

Memecah Kebuntuan 2 : Tangan lenguh masa lari

Sejak kebelakangan ni kalau lari, tangan yang berhayunan tu macam cepat betul lenguh. Sama ada sebab lama berenti lari atau bicep tak berapa nak mari, saya pun tak sure. Tapi yang saya sure adalah dulu masa Nike Running Class, Coach Din ada bagitau yang basically runner kena buat push up sebab ia membantu kepada otot […]

Nike Breaking 2 : Pt 7 – Hari larian

Dulu masa kat sekolah, kitorang nak bawak walkman kena sorok-sorok. In fact, saya hanya ada walkman selepas habis SPM. So kaset pertama yang saya beli adalah (rahsia tak boleh cakap) manakala kaset kedua yang saya beli adalah kaset MLTR. Baca