Fashion : Strava Tee akhirnya sampai jua kau ke rumah aku

10729308_552093718270326_1249531895_n

Akhirnya t-shirt yang ditunggu-tunggu telah tiba. Namun dalam pada kegembiraan, ada kedukaan juga. Bukan duka kerana apa, tapi kena tambah lagi duit nak bayar ke kastam pulak. Apa kejadahnya t-shirt pun nak kena bayar ke kastam?

Saya pun tak tahu. Tapi, damage untuk t-shirt ni saya listkan dibawah.

1. Harga asal : USD 50.00 = RM165.87
2. Shipping : USD 25.00 = RM82.93
3. Bayaran tambahan kepada kastam sewaktu t-shirt dihantar Fedex : RM64.00

Total Damage : RM312.80

Kali 2 untuk orang rumah sehelai = RM625.60

SAYA SANGAT LEGA!!!!! YES YES YES YES YESSSSSSSSSSSS!!!

Anyway, main t-shirt dia sangat lembut dan bila test pakai macam tak pakai baju pun. LAGILAH SAYA LEGAAAAAA BAIK TAK PAYAH BELI



Kongsi di :