Fashion : Strava Tee akhirnya sampai jua kau ke rumah aku

10729308_552093718270326_1249531895_n

Akhirnya t-shirt yang ditunggu-tunggu telah tiba. Namun dalam pada kegembiraan, ada kedukaan juga. Bukan duka kerana apa, tapi kena tambah lagi duit nak bayar ke kastam pulak. Apa kejadahnya t-shirt pun nak kena bayar ke kastam?

Saya pun tak tahu. Tapi, damage untuk t-shirt ni saya listkan dibawah.

1. Harga asal : USD 50.00 = RM165.87
2. Shipping : USD 25.00 = RM82.93
3. Bayaran tambahan kepada kastam sewaktu t-shirt dihantar Fedex : RM64.00

Total Damage : RM312.80

Kali 2 untuk orang rumah sehelai = RM625.60

SAYA SANGAT LEGA!!!!! YES YES YES YES YESSSSSSSSSSSS!!!

Anyway, main t-shirt dia sangat lembut dan bila test pakai macam tak pakai baju pun. LAGILAH SAYA LEGAAAAAA BAIK TAK PAYAH BELI



_ _

Update terkini

Saya menulis hampir setiap hari. Selain hal random larian, antara tumpuan saya adalah,

Short term target : Kajian serius tentang tidur, heart rate dan mengemas blog.
Medium term target : Dalam training 5K bagi mencapai SUB25 sambil mengkaji reverse aging.
Long term target : Menyelesaikan misi #siri7m.

Akhir kata, terima kasih kerana sudi meluangkan masa membaca blog saya.

Semoga ada manfaatnya.
_

Tentang Penulis

Saya mula lari tahun 2013 depan rumah, tak sampai 1 KM. Tiga tahun selepas tu saya buat first FM saya di Bali dan pada tahun keempat, saya lari di Tokyo Marathon.

Setelah berehat 3 tahun, tahun 2020 merupakan tahun restart saya, so saya mula balik dari 5K. Boleh baca pengembaraan larian saya di sini.
_