Fashion : Under Armour Avengers Pt 2

Screen Shot 2015-04-15 at 11.35.43 PM

“MARVEL & UNDER ARMOUR® JOINED FORCES TO CREATE THE ONLY TRAINING GEAR THAT CAN HANDLE AN AVENGER.”

Ayat jual memang first class. Kalau penulisan, memang dah level penulisan Avengers. Tapi bila saya nak beli, rupanya-rupanya depa bukan jual yang macam Avengers pakai tu, depa jual yang macam kat bawah ni. Yang ini bukan Avengers pakai. Yang ni anak sedara Avengers yang pakai tu pun bawak pergi sekolah buat baju sukan pendidikan jasmani.

Screen Shot 2015-04-15 at 11.38.43 PM



_ _

Update terkini

Saya menulis hampir setiap hari. Selain hal random larian, antara tumpuan saya adalah,

Short term target : Kajian serius tentang tidur, heart rate dan mengemas blog.
Medium term target : Dalam training 5K bagi mencapai SUB25 sambil mengkaji reverse aging.
Long term target : Menyelesaikan misi #siri7m.

Akhir kata, terima kasih kerana sudi meluangkan masa membaca blog saya.

Semoga ada manfaatnya.
_

Tentang Penulis

Saya mula lari tahun 2013 depan rumah, tak sampai 1 KM. Tiga tahun selepas tu saya buat first FM saya di Bali dan pada tahun keempat, saya lari di Tokyo Marathon.

Setelah berehat 3 tahun, tahun 2020 merupakan tahun restart saya, so saya mula balik dari 5K. Boleh baca pengembaraan larian saya di sini.
_