Fashion : Under Armour Avengers Pt 3

Browse punya browse rupanya ada. Heiiiii dah tua rupanya saya ni. Kalau orang zaman dulu bila dah tua depa rabun susah nak baca buku. Orang tua zaman sekarang depa rabun susah nak baca komputer.

Ok, ni ha beza Ironman dengan Quicksilver. Quicksilver punya lengan panjang.

Screen Shot 2015-04-15 at 11.43.37 PM

Screen Shot 2015-04-15 at 11.44.33 PM

Yang ni untuk pompuan. Black Widow.

Screen Shot 2015-04-15 at 11.46.15 PM

Kapitan Amerikano punya saya tak letak sebab buruk.

Kalau nak beli, boleh pegi sini.. Kat Malaysia punya web Under Armor tade lagi. Selamat berAvengers.



_ _

Update terkini

Saya menulis hampir setiap hari. Selain hal random larian, antara tumpuan saya adalah,

Short term target : Kajian serius tentang tidur, heart rate dan mengemas blog.
Medium term target : Dalam training 5K bagi mencapai SUB25 sambil mengkaji reverse aging.
Long term target : Menyelesaikan misi #siri7m.

Akhir kata, terima kasih kerana sudi meluangkan masa membaca blog saya.

Semoga ada manfaatnya.
_

Tentang Penulis

Saya mula lari tahun 2013 depan rumah, tak sampai 1 KM. Tiga tahun selepas tu saya buat first FM saya di Bali dan pada tahun keempat, saya lari di Tokyo Marathon.

Setelah berehat 3 tahun, tahun 2020 merupakan tahun restart saya, so saya mula balik dari 5K. Boleh baca pengembaraan larian saya di sini.
_