Fashion : Under Armour Avengers

Hari ni di Gizmodo ada cerita pasal baju dalam para Avengers. So sebelum pakai suit depa tu, depa pakai baju Under Armour. Tapi realitinya, ia adalah merchandise yang bakal dijual. So runners kalau nak feel lari macam Avengers boleh beli baju ni.



Sapa yang rasa larian dia laju gila boleh beli yang Quicksilver punya.

1208895193520085574

Kalau dah tua tapi gatal, boleh beli Tony Stark punya. Syarat kena kaya la + kena ada kereta sport Audi.

1208895193928759622

Dan untuk orang pomfuan, ada ni yang Black Widow punya. Bulat-bulat. 😀

1208895193721153862

Sapa yang rasa badan nak makin gemuk boleh beli yang Hulk punya. 😀 Tapi tak pasti boleh expand ke tidak, teori sahaja.
Anyway, boleh baca panjang lebar disini.



_ _

Update terkini

Saya menulis hampir setiap hari. Selain hal random larian, antara tumpuan saya adalah,

Short term target : Kajian serius tentang tidur, heart rate dan mengemas blog.
Medium term target : Dalam training 5K bagi mencapai SUB25 sambil mengkaji reverse aging.
Long term target : Menyelesaikan misi #siri7m.

Akhir kata, terima kasih kerana sudi meluangkan masa membaca blog saya.

Semoga ada manfaatnya.
_

Tentang Penulis

Saya mula lari tahun 2013 depan rumah, tak sampai 1 KM. Tiga tahun selepas tu saya buat first FM saya di Bali dan pada tahun keempat, saya lari di Tokyo Marathon.

Setelah berehat 3 tahun, tahun 2020 merupakan tahun restart saya, so saya mula balik dari 5K. Boleh baca pengembaraan larian saya di sini.
_