Flash : TV Series 2015

flashposter

Setelah berpost-post pasal Flash, tibalah masa kepada tujuan asal kenapa saya tulis pasal Flash dalam blog larian ini. Sekarang kat TV ada main cerita The Flash. Kalau ikut IMDB, rating cerita Flash ni 8.3, which is agak tinggi juga compare dengan TV Series yang lain. Selepas saya menonton beberapa episode, saya dapati, memang enjoy untuk ditonton.

So Flash yang ini adalah Flash Barry Allen. Personally saya rasa muka dia agak iras macam Flash dalam Justice League. Di bawah ini ada few picture Flash yang saya curi dari internet.

FL311_531e7fd5039817.14940147

the-flash-1

Dan ini action figure. Boleh search jual kat mana kalau nak beli.

TV-Series-Flash-Action-Figure

Anyway, Flash ni kurus sikit berbanding TV Series Flash tahun 1990. Kat Hypp TV ada Flash ni tapi saya tak sure sampai mana. Kalau anda subscribe HULU, sekarang baru ada episode 1-5. Netflix takde. Dan kalau anda duduk kat USA, dah masuk season 2 pun.



Bacaan Lanjut
http://www.imdb.com/title/tt3107288/?ref_=tt_ov_inf



_ _

Update terkini

Saya menulis hampir setiap hari. Selain hal random larian, antara tumpuan saya adalah,

Short term target : Kajian serius tentang tidur, heart rate dan mengemas blog.
Medium term target : Dalam training 5K bagi mencapai SUB25 sambil mengkaji reverse aging.
Long term target : Menyelesaikan misi #siri7m.

Akhir kata, terima kasih kerana sudi meluangkan masa membaca blog saya.

Semoga ada manfaatnya.
_

Tentang Penulis

Saya mula lari tahun 2013 depan rumah, tak sampai 1 KM. Tiga tahun selepas tu saya buat first FM saya di Bali dan pada tahun keempat, saya lari di Tokyo Marathon.

Setelah berehat 3 tahun, tahun 2020 merupakan tahun restart saya, so saya mula balik dari 5K. Boleh baca pengembaraan larian saya di sini.
_