Flash : TV Series Promo

Haram satu episod Arrow pun saya tak pernah tengok tapi dalam siri Flash, masa mula-mula jadi Flash, Flash ada pi ziarah sahur Arrow dan discuss pasal nak jadi superhero. Bawah ni promo tv series depa.



Ini pulak promo speedtrap Flash.



Last sekali Fight Club depa. Semua sekali kombo hero ngan villain. Apa guna jadi hero kalau tade orang jahat ye tak?





_ _

Update terkini

Saya menulis hampir setiap hari. Selain hal random larian, antara tumpuan saya adalah,

Short term target : Kajian serius tentang tidur, heart rate dan mengemas blog.
Medium term target : Dalam training 5K bagi mencapai SUB25 sambil mengkaji reverse aging.
Long term target : Menyelesaikan misi #siri7m.

Akhir kata, terima kasih kerana sudi meluangkan masa membaca blog saya.

Semoga ada manfaatnya.
_

Tentang Penulis

Saya mula lari tahun 2013 depan rumah, tak sampai 1 KM. Tiga tahun selepas tu saya buat first FM saya di Bali dan pada tahun keempat, saya lari di Tokyo Marathon.

Setelah berehat 3 tahun, tahun 2020 merupakan tahun restart saya, so saya mula balik dari 5K. Boleh baca pengembaraan larian saya di sini.
_