Gadget : Night Visibility

Alang-alang saya cari video Nathan Strobe Light tu saya terjumpa satu video yang sangat bermanfaat bagi yang suka lari malam. Sangat informatif dan sangat the awareness.

Basically :

1. Ada 2 jenis night visibility, pertama Active dan kedua Passive.
2. Passive ni adalah reflector yang kita pakai kat baju yang bila lampu suluh kat kita, dia reflect.
3. Active ni adalah tak suluh pun dah bercahaya which is keluarga lampu lip lap.
4. Nathan ada keluar gadget baru iaitu lampu suluh untuk runner.

Kongsi di :