Hari Sukan Negara – 10.10.2015

Screen Shot 2015-03-24 at 10.44.14 PM
Menteri Idola saya yang tall, dark dan handsome katanya

Tengah makan malam tadi berita kat TV keluar pasal Hari Sukan Negara. Ini adalah antara usaha murni menteri idola saya KJ. Menurut kata PM hari sukan negara adalah pada 10 Oktober 2015 tahun ini. Diharapkan dengan hari sukan negara ini awareness untuk bersukan akan meningkat kuat dalam diri rakyat. Sesungguhnya, setiap sesuatu bermula pada satu hari dimana wahyu turun ke hati.

Screen Shot 2015-03-24 at 10.35.52 PM

10985_951752974870068_5718563280805771784_n
Brader hujung ni muka macam tak pernah bersukan je

Screen Shot 2015-03-24 at 10.44.03 PM
Adik yang kat tengah tu nanti abiang nak ajak race

Oh by the way, congrats kepada KJ atas anak ketiga yang baru lahir.

Screen Shot 2015-03-24 at 10.44.48 PM

Kongsi di :