Kajian : Seluar Burung Pt 1

Terlanjur tengok Under Armour ni saya usha seluar burung sekali. Tak pernah dengar seluar burung? Ni kampung mana ni? :p Memang la tak pernah dengar. Term ni saya yang cipta sendiri.

Under armour punya simplified kalau tengok gambar. Line biru bagi feel speed & sleek. Dari depan cantik tapi bila pegi belakang agak tak mari pulak sebab warna biru tu rupanya besar.

Screen Shot 2015-04-15 at 11.58.19 PM

Screen Shot 2015-04-16 at 12.06.14 AM

Harga : 239
Option : Ada yang all black
Teknologi : Ada cerita sikit-sikit.

Screen Shot 2015-04-16 at 12.04.58 AM

Kesimpulan : Perlu tengok seluar burung brand lain. Yang ni macam lebih kepada fashion tapi tak sangat kepada teknologi. Feel tak berapa nak tough. Nampak kacak, tapi dalaman mungkin (mungkin) kosong.



Kongsi di :