Kasut : Asics Gel Blade 6

Tadi adalah posting pasal kejohanan Badminton, ini pula adalah detail pasal kasut limited edition tersebut. Memula, tengok gambar dulu.

unnamed-1 unnamed

Now, kasut ni adalah kasut badminton. Jangan ingat kasut ni untuk kasut lari pulak. Tapi, kalau nak guna untuk lari pun boleh, apa salahnya. Cuma teknologi kasut ni adalah prior kepada sukan Badminton.

Kalau nak google gambar kasut ni atau review masih tak ada lagi. So tak yah buang masa sebab kasut ni baru lagi. Untuk detail, boleh baca press release kat bawah ni. Harga boleh tahan, RM379.

###

ASICS Releases GEL-BLADE 6 Special Edition in Malaysia

The all-new ASICS GEL-BLADE 6 high performance indoor court shoe is loaded with performance driven technology essential to elevate one’s game in badminton and other indoor court sports. The versatile shoe features ASICS proprietary IGS (Impact Guidance System) that enhances the foot’s natural propulsion, making for quicker cuts and efficient movement around the court. A rear foot GEL Cushioning System provides a soft platform for better cushioning while (AHAR) ASICS High Abrasion Rubber offers long wearing traction.

unnamed-2

ASICS GEL-BLADE 6 LIMITED EDITION is now available in limited quantities at selected ASICS specialty stores with a recommended retail price of RM 379 each pair. ASICS GEL-BLADE 6 is also the official shoe for ASICS Badminton Championship 2017 (ABC 2017) to be held from 13th -15th October 2017.Registered participants of ABC 2017 will receive an exclusive RM50 discount off when they purchase a ASICS GEL-BLADE 6 at any of the 3 participating ASICS stores: ASICS Sunway Pyramid, ASICS AEON Shah Alam, and ASICS Sunway Velocity. This special promotion is valid from 22 July to 29 September 2017.

###

_ _

Update terkini

Saya menulis hampir setiap hari. Selain hal random larian, antara tumpuan saya adalah,

Short term target : Kajian serius tentang tidur, heart rate dan mengemas blog.
Medium term target : Dalam training 5K bagi mencapai SUB25 sambil mengkaji reverse aging.
Long term target : Menyelesaikan misi #siri7m.

Akhir kata, terima kasih kerana sudi meluangkan masa membaca blog saya.

Semoga ada manfaatnya.
_

Tentang Penulis

Saya mula lari tahun 2013 depan rumah, tak sampai 1 KM. Tiga tahun selepas tu saya buat first FM saya di Bali dan pada tahun keempat, saya lari di Tokyo Marathon.

Setelah berehat 3 tahun, tahun 2020 merupakan tahun restart saya, so saya mula balik dari 5K. Boleh baca pengembaraan larian saya di sini.
_

Comment 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *