Kelakar, hanya dengan berlari

AWAS 18SX & NSFW

Lately dalam group larian saya (group orang tua kawan sekolah dulu) makin lain macam level larian. Ada yang lari masa lunch. Ada yang lari sampai masuk laut. Terbaru ada seorang kawan saya ni baru gila nak lari. Pulak tu baru pandai sync dgn strava. So ini hasil larian dia.

First Day,

Second day,

Yang kelakarnya bukan apa. Kawan saya ni lari secara innocent. Tak sedar dia terlari cam tu. Knowing dia seorang tabligh yang kuat amalan siang malam pagi petang, memang kena kutuk kaw2 ngan kawan2 lain. Dah la tu. Lari kat jalan nama Maulana. Memang kuat kena bahan. Member lega la.

BTW nasib baik group private.

_ _

Update terkini

Saya menulis hampir setiap hari. Selain hal random larian, antara tumpuan saya adalah,

Short term target : Kajian serius tentang tidur, heart rate dan mengemas blog.
Medium term target : Dalam training 5K bagi mencapai SUB25 sambil mengkaji reverse aging.
Long term target : Menyelesaikan misi #siri7m.

Akhir kata, terima kasih kerana sudi meluangkan masa membaca blog saya.

Semoga ada manfaatnya.
_

Tentang Penulis

Saya mula lari tahun 2013 depan rumah, tak sampai 1 KM. Tiga tahun selepas tu saya buat first FM saya di Bali dan pada tahun keempat, saya lari di Tokyo Marathon.

Setelah berehat 3 tahun, tahun 2020 merupakan tahun restart saya, so saya mula balik dari 5K. Boleh baca pengembaraan larian saya di sini.
_

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *