Larian Kiblat

Hari ni ada member call saya. Ajak masuk Blood Run. Saya tanya bila. Dia cakap bulan puasa esok. Saya cakap nanti tengok dulu. Dia cakap takpe, kalau nak masuk pun bagitau, tanak masuk pun bagitau. Saya cakap oke, nanti saya google dulu.

Masa makan malam, saya bagitau bini saya hal ini. Sambil makan sandwich, bini saya tanya,

“Apa? Nak masuk kiblat run??”



_ _

Update terkini

Saya menulis hampir setiap hari. Selain hal random larian, antara tumpuan saya adalah,

Short term target : Kajian serius tentang tidur, heart rate dan mengemas blog.
Medium term target : Dalam training 5K bagi mencapai SUB25 sambil mengkaji reverse aging.
Long term target : Menyelesaikan misi #siri7m.

Akhir kata, terima kasih kerana sudi meluangkan masa membaca blog saya.

Semoga ada manfaatnya.
_

Tentang Penulis

Saya mula lari tahun 2013 depan rumah, tak sampai 1 KM. Tiga tahun selepas tu saya buat first FM saya di Bali dan pada tahun keempat, saya lari di Tokyo Marathon.

Setelah berehat 3 tahun, tahun 2020 merupakan tahun restart saya, so saya mula balik dari 5K. Boleh baca pengembaraan larian saya di sini.
_