Menyusun kehidupan

Harap maaf kerana lama tak update blog dan akhirnya tak bayar domain name dan akhirnya blog ini ghaibul ghuyub. Bila exabytes telefon saya semalam sampai nak pecah dan akhirnya whatsapp saya, baru saya tersedar yang nyawa blog lariansebuahkitab dalam bahaya.

Jika saya tak renew juga, dan nak renew kemudian hari entah bila, saya kena bayar USD200 sebab domain name sudah masuk dalam fasa redemption ( which is baru saya tahu hari ni ada fasa macam ni). Hati kecil saya berkata, “watthehieeellll”.

1

Lalu saya segera ke bank secara online dan buat bayaran semalam. Petang semalam, blog hidup kembali.

Oh… anak dah menangis. Nanti sambung semula.

 

_ _

Update terkini

Saya menulis hampir setiap hari. Selain hal random larian, antara tumpuan saya adalah,

Short term target : Kajian serius tentang tidur, heart rate dan mengemas blog.
Medium term target : Dalam training 5K bagi mencapai SUB25 sambil mengkaji reverse aging.
Long term target : Menyelesaikan misi #siri7m.

Akhir kata, terima kasih kerana sudi meluangkan masa membaca blog saya.

Semoga ada manfaatnya.
_

Tentang Penulis

Saya mula lari tahun 2013 depan rumah, tak sampai 1 KM. Tiga tahun selepas tu saya buat first FM saya di Bali dan pada tahun keempat, saya lari di Tokyo Marathon.

Setelah berehat 3 tahun, tahun 2020 merupakan tahun restart saya, so saya mula balik dari 5K. Boleh baca pengembaraan larian saya di sini.
_

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *