Kecewa menjadi Ultraman

Adoi la. Maaf semua. Lama gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tak update blog ni. Hari tu ada masalah sikit dengan wordpress, lepas tu down sebab tak bayar server. Hari ni dah ok. Setel semua masalah, now blog ini kembali bertugas.

Baca

Cara untuk dapat SUB 1 bagi 10K Pt 1

Ada satu hari saya lari di mana ntah, tapi bila habis lari tu saya ada jumpa satu runner. Runner ni muka dia sangat gembira sebab dia first time masuk Full Marathon 42K (sebab saya tengok IG dia). Dia tanya saya macam mana race. Saya kata saya masuk 10K sahaja. Dia tanya dapat SUB 1 tak? Saya kata alhamdulillah dapat. Saya tanya dia macam mana race dia. Dia sangat gembira sebab berjaya first time FM. Saya ucap tahniah pada dia dan dia pun ucap tahniah pada saya. First time 42K mesti PB sebab sebelum tu tak pernah. Dan memang betul, keseronokan menghabiskan FM adalah seperti keseronokan malam pertama (bagi yang dah kahwin).

Baca