Pain : Knee Pain atau sakit lutut Pt 3 – KT Tape

10949077_714091242032198_1376178988_n

Antara strap kain dan tape elastic, saya rasa macam nak pergi cari ini tape elastic. Dulu masa NM Galaxy Race saya macam ada nampak orang pakai tape elastic ni dan tak silap saya ada dijual di TheMarathonshop. Maybe beza dia dengan strap kain lepas lari boleh buang terus tape ni dan strap kain ada nak kena maintenance (basuh bagai). Dan tape elastic ada warna warni. Senang cite, medical stuff sekarang dah masuk tahap fashionista.

Anyway, ada dua video ni anda boleh tengok. Video pertama ni coach dia dingin sikit. Video kedua saya suka.

Langkah seterusnya :
https://www.facebook.com/kttapemalaysia
http://www.kttape.com/

Untuk cari dealer KT Tape berhampiran rumah anda :
http://www.sportsmatch.com.my/kt-tape-dealers/

Kongsi di :