Race : Acara sepanjang tahun 2016 Pt 2

Fuh… agak naik juling jugak mata saya nak update listing race satu persatu, tapi weekends baru ini memang berbaloi. Saya dah berjaya update hampir semua race yang ada (yang telah diumumkan di internet) untuk rujukan anda sekalian.

Disamping itu juga, saya akan cuba update gambar t-shirt dan medal race. Ini saya cuba buat sehari 3 event. Nak buat semua one shot agak lega. Unless kalau ada pembaca yang nak bantu saya, saya sangat suka!!!

So kalau rujuk pada listing race 2016 tu, ada icon medal. Cam ni :

medal

Bila anda click, ia kan paparkan tshirt dan medal yang berkaitan dengan race tu. Contohnya :

natura

Sebab saya buat gini, ada runner yang pilih race sebab medal dia cantik. So sebelum masuk race boleh tinjau dulu bentuk medal dia. Ada juga yang pilih race sebab tshirt. Bagus juga kalau macam ni so lama kelamaan design tshirt dan medal makin lama makin cun. Sapa yang untung? Runners juga.

Selain tu saya juga ada tambah label untuk setiap race. Boleh rujuk petunjuk dia untuk maksud dia.

Petunjuk :

Unknown IAAF AIMS Certified – sijil laku
makefg.php 6 Major World Marathon mesti cuba masuk satu sebelum mati
makefg-5.php Worth travel for, read here
makefg-2.php Trail Run
makefg-4 Night Run
makefg-1.php Ultra lebih 100K

 

Ok, kalau anda lihat ada race yang tak tersenarai boleh bagitau saya. TQ

 

_ _

Update terkini

Saya menulis hampir setiap hari. Selain hal random larian, antara tumpuan saya adalah,

Short term target : Kajian serius tentang tidur, heart rate dan mengemas blog.
Medium term target : Dalam training 5K bagi mencapai SUB25 sambil mengkaji reverse aging.
Long term target : Menyelesaikan misi #siri7m.

Akhir kata, terima kasih kerana sudi meluangkan masa membaca blog saya.

Semoga ada manfaatnya.
_

Tentang Penulis

Saya mula lari tahun 2013 depan rumah, tak sampai 1 KM. Tiga tahun selepas tu saya buat first FM saya di Bali dan pada tahun keempat, saya lari di Tokyo Marathon.

Setelah berehat 3 tahun, tahun 2020 merupakan tahun restart saya, so saya mula balik dari 5K. Boleh baca pengembaraan larian saya di sini.
_

Comments 2

Comments are closed.