Race : Acara sepanjang tahun 2016

10509646_461408577360109_7276086142258974674_n

Saya rasa dah tiba masanya saya listkan race event yang saya tahu, atau kawan & family saya fwd tru whatsApp, atau juga yang saya terima dari mailing list beberapa website, atau juga yang saya terjumpa sendiri di Internet. Ada 3 sebab saya buat ni.

1. Bini saya cakap tulis blog pasal larian tapi takde race event listing, apekehal (apekehal tu saya yg tambah)

2. Saya selalu terima race listing dari whatsApp kengkawan

3. Saya boleh plan race mana nak pergi next year

Dan juga,

Bila orang sembang pasal race memana at least saya sendiri pun tahu dan aware. Ohhhh race tu……..
Apa beza listing saya dengan orang lain?


1. Saya listkan yang AIMS Certified sekitar Asean
2. Saya listkan famous marathon tapi yang logik akal kita boleh masuk,
3. Selain dari list top 6 marathon dunia (yang ni boleh berharap je lah)
4. Semua race saya bubuh website, facebook, sign up page dan result (akan datang)

Saya akan update from time to time.

So boleh click sini atau tengok kat menu atas tu, ada menu baru.  Kalau ada race yang anda tengok tapi tak ada disini boleh bagitau saya. Dan jangan lupa share dengan kengkawan ofismate boss bagai.

TQ



Kongsi di :