Race : Hari Keputeraan Sultan Nazrin Shah 2016 Pt 3 – Pre Race Analysis

screen-shot-2016-11-12-at-10-42-33-am

Sat lagi saya nak bertolak. Seperti biasa, macam tahun lepas. Sebelum bertolak baru nak buat ulangkaji. Oleh kerana ini race yang sama macam last year, tempoh ulangkaji kali ini pendek sikit-lah sebab mostly semua benda sama sahaja.

1. Race Kit Collection
Race kit boleh ambil sama ada semalam atau hari ini. Tempat collection adalah sama dengan tahun lepas, iaitu di Dewan Jubli Perak dari jam 11 pagi sampai 10 malam.

Google Map

2. Ramalan Cuaca
Mengikut ramalan cuaca esok, hujan renyai-renyai jam 4 pagi so jalan macam basahlah. Jam 7 langit berawan mendung hujan berhenti, dan by jam 10 hujan balik sampai malam. Tengok bukit bawah tu.

screen-shot-2016-11-12-at-10-31-32-am

3. Event Itinerary
Date : 13 Nov 2016
Flag Off : 6:45 am untuk 15K
Cut Off Time : 10:45 am
Prize Ceremony : Tidak dinyatakan
Event Close : Tidak dinyatakan

4. Race Route Inception
Race route untuk tahun ni tak sama dengan tahun lepas. Tapi dua-dua ada lalu kat jambatan. Last year at one point lari then pusing balik nampak orang beIakang tapi this year tak ada u-turn. Ini screenshot dari route last year masa saya lari dan compare dengan this year punya yang organiser bagi.

2015
screen-shot-2015-12-13-at-1-20-51-pm

2016
screen-shot-2016-11-12-at-11-00-10-am

5. Facebook
Tak update atau saya yang tak jumpa untuk tahun 2016

6. Slide Race
Boleh baca kat sini atau tengok web myraceonline.

7. After Race Activity
Kali ni melalui En.Remin geng Conquer semua turun dari kedah. So boleh jadi lepas race mungkin ada parti makan laksa di Kuala Kangsar.

8. Pre Race Analysis Tahun lepas
Tengok sini

Kongsi di :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *