Race : Hari Keputeraan Sultan Nazrin Shah Pt 2

Screen Shot 2015-11-28 at 12.25.39 PM

Ok. Ini semua nak kena tulis dengan cepat. Dan research dengan cepat. Isteri saya tengah kemas beg kat atas, so sebelum bertolak saya nak tengok apa yang patut dulu.

1. Jarak Kuala Lumpur ke Kuala Kangsar
2 jam 53 minit. Sekarang ni ada 3 accident kat highway, 2 tengah betul jalan. Jarak 251 KM.

Screen Shot 2015-11-28 at 12.10.24 PM

2. Cuaca Race esok
Masa start 6:30 mendung tapi kul 9:00 pagi macam hujan. Ini larian raja-raja, so jangan takut. Kita ada consultant yang boleh alih hujan. No worries.

Screen Shot 2015-11-28 at 12.13.52 PM

3. Race Kit Collection
Hari ni 10 am – 10 pm. Dewan Jubli Perak, Jalan Tun Razak.
unnamed

Ini screen shot dari Google Street.  Google Map

Screen Shot 2015-11-28 at 12.21.54 PM

4. Tentang Race
15K start 6:30 pagi. Cut off time 3 jam lepas tu means 9:30 pagi. 15K ada finisher t-shirt selain medal. Details, baca sini.

5. Lain-lain hal
Facebook : https://www.facebook.com/LHKSNS/

Ok, saya nak berangkat dah.  Jumpa nanti.


Lagi tentang racepisod ini :

Race : Hari Keputeraan Sultan Nazrin Shah Pt 1
Race : Hari Keputeraan Sultan Nazrin Shah Pt 2
Race : Hari Keputeraan Sultan Nazrin Shah Pt 3
Race : Hari Keputeraan Sultan Nazrin Shah Pt 4
Race : Hari Keputeraan Sultan Nazrin Shah Pt 5
Race : Hari Keputeraan Sultan Nazrin Shah Pt 6
Race : Hari Keputeraan Sultan Nazrin Shah Pt 7
Race : Hari Keputeraan Sultan Nazrin Shah Pt 8

 

Kongsi di :