Race : Hari Keputeraan Sultan Nazrin Shah Pt 8

Ok ini detail data tentang race Kuala Kangsar baru-baru ini. Mula-mula route larian. Ini screenshot dari Movescount Suunto.

Screen Shot 2015-12-13 at 1.09.23 PM

Yang bawah ni screenshot dari Runkeeper untuk tengok KM dia.

Screen Shot 2015-12-13 at 1.10.37 PM

Ni map detail sikit dari Google Map boleh nampak hutan kat mana, keretapi kat mana. Boleh tengok jambatan tu kat mana. Pergi balik lalu atas jambatan.

Screen Shot 2015-12-13 at 1.20.51 PM

Ini pula Pace larian dan elevation. Pace saya cam konsisten jugaklah. Saya baru perasaan antara punca kepada konsistensi pace ini adalah melalui breathing technique yang konsisten. Tapi sampai 10 K jela. Lepas 10K dah start barai. Nampak sangat semput. Tak leh jadi ni. Kena brenti isap rokok (poyo).

Screen Shot 2015-12-13 at 1.12.49 PM

Screen Shot 2015-12-13 at 1.17.59 PM

So ini dia result official. Catatan masa 1:44:50, nombor 218 daripada 602 runner.

Screen Shot 2015-12-13 at 1.16.19 PM

Ok. Tak silap saya next year Kuala Kangsar race ni adalah pada 12 November.  So boleh book hotel siap-siap dah dari tahun ni.


Lagi tentang racepisod ini :

Race : Hari Keputeraan Sultan Nazrin Shah Pt 1
Race : Hari Keputeraan Sultan Nazrin Shah Pt 2
Race : Hari Keputeraan Sultan Nazrin Shah Pt 3
Race : Hari Keputeraan Sultan Nazrin Shah Pt 4
Race : Hari Keputeraan Sultan Nazrin Shah Pt 5
Race : Hari Keputeraan Sultan Nazrin Shah Pt 6
Race : Hari Keputeraan Sultan Nazrin Shah Pt 7
Race : Hari Keputeraan Sultan Nazrin Shah Pt 8

Kongsi di :