Race : Hello Kitty Run – Race Kit dia apa ada?

Since ramai complaint yang race ni mahai nak mampuih, mari kita tengok apa isi dia dalam beg yang depa bagi. Gambar diambil dari IG runner lain.

1. Semua harta kitty dibungkus dalam beg kuning. Kemudian hari beg kuning ni boleh bawak pegi pasar letak ikan atau pun kalau ada bela kucing, boleh letak kucing dalam ni dan bawak pi jalan

Screen Shot 2016-03-06 at 10.06.46 PM

2. Ini harta dalam beg tu. Air mineral sebotol. Air perisa sebotol. Sticker tattoo tepek kat pipi ke dahi ke idung ke. Booklet race tebal, lengkap, dan colorful. Kupon discount 10% cafe hello kitty, phamplet sponsor 2 – 3 keping, baju sehelai dan last sekali bib larian untuk balut kat tangan.

Screen Shot 2016-03-06 at 10.06.29 PM

Sorry tak sempat nak IG sendiri yang isteri saya punya sebab semalam balik dah lambat. Anyway, ini susunan yang lain pulak dari seorang lagi runner cuma dia ada tambah sikit barang personal dia lah.

Screen Shot 2016-03-06 at 10.05.57 PM

Langkah Seterusnya
Download Race Kit Book

Kongsi di :