Race : Hulu Langat Trail Run 2015

unnamed

Kawan saya tag saya pada posting Hulu Langat Trail 2015 dalam instagram kawan dia. Saya tak pernah terfikir pun nak masuk trail running seawal ini. Kalau ikut plan saya, saya memang dah register Ranauthlon 10K trail november nanti. So saya tengah fikir. Nak masuk ke tidak. Sebab kalau saya masuk yang ni, tahun ni dah 2 trail running.

Mmmmm… tapi bagus juga. Sebab at least dah lari dalam hutan semenanjung then lari dalam hutan borneo pulak. At least, lari kat sini dulu then boleh expect untuk larian kat Sabah nu… kira cam preparation la.

Tapi masalahnya saya tak de kasut trail running lagi?

Hmm….

(15 minit kemudian)

Eh eh. Dapat email pulak. Lah camna ni?????

Screen Shot 2015-03-20 at 6.16.31 PM

Untuk maklumat lanjut :
Nota PDF

Untuk maklumat terkini :
Facebook Hulu Langat Trail Run 2015

Untuk register :
http://www.myraceonline.com

Kongsi di :