Race : Inov8 Trail Run 2016 Pt 2 – Route Analysis

Sekarang saya nak kaji route pulak. Daripada slide yang organiser bagi, dapatlah dirumuskan bahawa :

  • Jarak : 15KM (dah tau)
  • Water Station : 2 masa lari, 5K, 10K Β (baru tahu) + 1 kat finishing lepas lari
  • Route combination jalan tar dan trail
  • Route level easy & moderate
  • Catatan masa untuk 10 orang yang pertama sampai sahaja. Nampaknya saya kena lari bawak grandfather clock ni.

Ini map dari slide :

Screen Shot 2016-03-26 at 11.26.13 PM

Ini yang saya buat balik nak dapatkan elevation dia.

Screen Shot 2016-03-26 at 11.40.32 PM
Screen Shot 2016-03-26 at 11.42.23 PM

Total elevation adalah 58 meter dan maximum elevation 25 meter pada KM 7. Ok la tu tak sampai macam kiara 300 lebih. πŸ˜€ Untuk tengok detail lagi boleh click sini.

Ok sekarang saya nak pi packing barang. Challo!

_ _

Update terkini

Saya menulis hampir setiap hari. Selain hal random larian, antara tumpuan saya adalah,

Short term target : Kajian serius tentang tidur, heart rate dan mengemas blog.
Medium term target : Dalam training 5K bagi mencapai SUB25 sambil mengkaji reverse aging.
Long term target : Menyelesaikan misi #siri7m.

Akhir kata, terima kasih kerana sudi meluangkan masa membaca blog saya.

Semoga ada manfaatnya.
_

Tentang Penulis

Saya mula lari tahun 2013 depan rumah, tak sampai 1 KM. Tiga tahun selepas tu saya buat first FM saya di Bali dan pada tahun keempat, saya lari di Tokyo Marathon.

Setelah berehat 3 tahun, tahun 2020 merupakan tahun restart saya, so saya mula balik dari 5K. Boleh baca pengembaraan larian saya di sini.
_