Race : Nike We Run KL 2016 Pt 10 – Salah kira, macam ada harapan

Terima kasih kepada pembaca As Tu yang membetulkan kiraan saya. Bila saya semak semula saya dapati yang saya salah isi dalam calculator.

Diberi, pace 5:49

Melalui calculator ini, memula tu saya isi data dah betul tapi saya lupa nak tukar mile. Itu yang jadi 01:15:37
Screen Shot 2016-04-01 at 8.55.39 AM

However, setelah diberitau pembaca As Tu dan setelah mengira semula, dan setelah saya tukar Mile ke Kilometer, ini adalah result dan split estimationnyiaaaaaaa

Screen Shot 2016-04-01 at 8.59.31 AM
Screen Shot 2016-04-01 at 8.55.57 AM

Tetiba cam, emmm #sub2walaujauhmaciamadaharapan 😀

Fuh…. saya semakin berdebar-debar. Ini semua peer pressure ni sebab En.Remin dah Sub2 dulu. Walaupun runner sepatutnya bukan berlumba sesama sendiri tetapi berlumba dengan diri sendiri, tapi bila kengkawan terdekat dah naik level rasa ciam hoi jangan tinggai aku!!!!!!!!!

Kongsi di :