Race : NM Galaxy 4th Cyberjaya Pt 3 – Cuaca

Last time saya check cuaca untuk PBIM2014 sangat meleset sekali. Diramalkan hujan lebat tapi yang sebenarnya panas terik. Of course, ramalan kan. Tapi saya nak compare beza mana yang lebih tepat, sama ada check awal atau check malam sebelum race event.

So ni saya dah screenshot untuk ramalan yang saya check hari ni. Nanti saya updatekan ramalan untuk sabtu malam. Tengok ada beza ke tidak. Setakat ni Cyberjaya akan hujan lebat pada hari race tu.

Screen Shot 2014-11-25 at 8.00.34 PM



Kongsi di :