Race : NM Galaxy 4th Cyberjaya Pt 6 – Race Running Result

Saya kadang-kadang tak faham kenapa ada segelintir runners yang tak boleh nak tunggu result race. Ini yang saya tengok dekat Facebook organizer, ada dekat 10 juta runners dok tanya, bila result nak keluar, kenapa lambat sangat. Saya rasa kita kena bagi event organiser sedikit ruang dan masa paling maksimum seminggu so at least depa boleh buat apa yang patut. Ya lah, buatnya keluar result ada yang salah ke apa ke nak kena tengok juga bukan boleh main upload saja. Nanti kita jugak yang complaint. Memang kalau ikut logik lepas lari result tu dah ada dah sebab semuanya pakai sistem tapi rilek la. Tak matinya lambat 2 – 3 hari.

And then satu lagi, kalau saya jadi organiser, saya akan buat poster pada Facebook yang result akan keluar dalam masa seminggu lepas race. Senang.

After all, running mengajar kita erti kesabaran. Bayangkan berapa lama kita nak tunggu untuk kita boleh lari dari fun run hingga ke full marathon?

Anyway, result untuk NM Galaxy 4th Series dah keluar, so boleh check link lat bawah ni :

Kategori

A – Men Open 21K
B – Men Senior Veteran 21K
C – Women Open 21K
D – Women Senior Veteran 21K
E – Men Open 10K
F – Woman Open 10K

Tahniah kepada semua.



Kongsi di :