Race : #racethetube Bukit Jalil Pt 4 – Going Global

Tengah saya browse-browse ni saya ada jumpa satu video yang mengatakan bahawa #racethetube dah pun pergi global. Tapi kat Malaysia ni belum lagi. So baguslah tu. Boleh tengok ada beberapa orang lagi dah lari di serata dunia, maybe untuk Malaysia ni first attempt saya nak cuba di Bukit Jalil dulu (sentimental value) dan next mungkin nak try satu yang betul2 di Kuala Lumpur. Tengoklah macam mana nanti.

Screen Shot 2014-11-10 at 3.32.16 PM


Langkah seterusnya
Race : #racethetube Bukit Jalil Pt 1 – Route Larian
Race : #racethetube Bukit Jalil Pt 2 – Masa yang diperlukan
Race : #racethetube Bukit Jalil Pt 3 – Streetview
Race : #racethetube Bukit Jalil Pt 4 – Going Global
Race : #racethetube Bukit Jalil Pt 5 – Para Faktor
Race : #racethetube Bukit Jalil Pt 6 – The race!
Race : #racethetube Bukit Jalil Pt 7 – Setahun sudah berlalu…

Kongsi di :