Race : #racethetube Bukit Jalil Pt 7 – Setahun sudah berlalu…

Setahun sudah berlalu, December muncul kembali, dengan kepenatan… semalam… Setahun yang lepas, pada hari yang sama, saya telah buat gila dengan lari dari Stesen Train Bukit Jalil ke Sri Petaling. Dan sejurus saya berjaya masuk balik pada pintu yang sama, saya bagi cincin baru pada bini saya.

Bila difikirkan balik, agak gila juga. Takde keja nak lari dari stesen ke stesen tapi bila hal yang melibatkan cinta, memang manusia buat kerja gila!

Anyway, saya baca comment2 di youtube. Ada yang ucap tahniah, (terima kasih) dan ada juga yang mula-mula macam sangsi tapi lepas meneliti balik, nyata clip yang saya buat tu tulen bang.

Gila. Takkan le saya nak buat cite karut dan letak muka saya untuk tatapan satu dunia di youtube. Tapi it’s ok. Sebab kebenaran rupanya memang ada dalam video tu dan kebenaran ada disitu tanpa dirancang. Boleh check ada seorang budak dan auntie yang turut dalam train tu pada awal video dan juga bila mereka keluar di akhir video. Tahniah untuk user Frugal Tafer untuk penemuan ini.

Anyway, sempena dah setahun #racethetube Kuala Lumpur, saya attach screenshot dari Runkeeper untuk larian saya hari itu. Hmmm… btw hari ni nak lari kemana pula?

Screen Shot 2015-07-25 at 4.00.23 PM

Oh ya. Selamat ulangtahun perkahwinan yang ke 11 buat isteri saya. Terima kasih sudi jadi isteri abiang. Walau hidup kita naik turun susah senang, anda masih lagi setia dengan abiang dan tak pernah lari dari abiang… Tahun ke 11 ni lebih special, sebab dah ada kehadiran El Lukh, anak bapak! πŸ˜€

12394168_200024677007861_143414955_n
EL Lukh kacau bapak tengah tulis blog


Langkah seterusnya
Race : #racethetube Bukit Jalil Pt 1 – Route Larian
Race : #racethetube Bukit Jalil Pt 2 – Masa yang diperlukan
Race : #racethetube Bukit Jalil Pt 3 – Streetview
Race : #racethetube Bukit Jalil Pt 4 – Going Global
Race : #racethetube Bukit Jalil Pt 5 – Para Faktor
Race : #racethetube Bukit Jalil Pt 6 – The race!
Race : #racethetube Bukit Jalil Pt 7 – Setahun sudah berlalu…

Kongsi di :