Race : Runsta Back to Semesta Pt 2 – Hadiah Basikal

593b5c64-b835-4e93-9e38-27b7cdef22c4

Last week saya ada chat dengan En. Irfan dari alumni sekolah semesta. Dia bagitau pada saya yang hadiah untuk lucky draw dah confirmed, sebuah basikal. Tapi En. Irfan tak bagitau pula detail dia apa. But anyway, diatas adalah banner pasal basikal tu.

Hadiah disponsor oleh TWO ESCAPE SDN BHD – https://2escape.bike.

***
Now, tarikh tutup penyertaan untuk race Semesta ini adalah 27 Julai. Hari ni 25 Julai so ada 2 hari lagi nak register. Buat yang tak pernah lari kat Raub, boleh cuba race ini. Saya dah tulis panjang kat sini. URL nak register pun ada kat situ.

Mana tahu, pergi raub naik kereta, tapi balik, anda balik dengan basikal (bungkus la tapi).

 

_ _

Update terkini

Saya menulis hampir setiap hari. Selain hal random larian, antara tumpuan saya adalah,

Short term target : Kajian serius tentang tidur, heart rate dan mengemas blog.
Medium term target : Dalam training 5K bagi mencapai SUB25 sambil mengkaji reverse aging.
Long term target : Menyelesaikan misi #siri7m.

Akhir kata, terima kasih kerana sudi meluangkan masa membaca blog saya.

Semoga ada manfaatnya.
_

Tentang Penulis

Saya mula lari tahun 2013 depan rumah, tak sampai 1 KM. Tiga tahun selepas tu saya buat first FM saya di Bali dan pada tahun keempat, saya lari di Tokyo Marathon.

Setelah berehat 3 tahun, tahun 2020 merupakan tahun restart saya, so saya mula balik dari 5K. Boleh baca pengembaraan larian saya di sini.
_

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *