Race : Runsta Back to Semesta Pt 3 – Registration Extended

Nasi belum menjadi bubur. Bagi yang nak register Semesta Run tapi tak sempat sebab dah biasa buat keja las minute, so anda masih ada peluang lagi. Tarikh tutup telah dilanjutkan kepada 30 Julai. Which mean, ada lagi 2 hari. So apa tunggu lagi, register sekarang jangan buang masa gigit jari atau makan kuaci (err tak kelakar).

WhatsApp Image 2017-07-28 at 10.15.48 AM

Sebelum lupa, recaps apa yang korang boleh dapat dari race ni, ni saya copy paste sebijik sebijik:

1. Event Tee by Ultron.
2. Bib Number.
3. Drawstring Bag by Ultron.
4. Tidbits by Mondelēz Malaysia.
5. Energy Bar by Moolabar.

Upon completion of your run or cycle, you’ll also get:
6. ‘Keh’ Finisher Medal.
7. Certificate.

Saya dah register. Kawan saya Siva dari Maktab Tentera Diraja pun dah register sebab dia telah terpengaruh dengan hasutan saya. Anda bila lagi?

_ _

Update terkini

Saya menulis hampir setiap hari. Selain hal random larian, antara tumpuan saya adalah,

Short term target : Kajian serius tentang tidur, heart rate dan mengemas blog.
Medium term target : Dalam training 5K bagi mencapai SUB25 sambil mengkaji reverse aging.
Long term target : Menyelesaikan misi #siri7m.

Akhir kata, terima kasih kerana sudi meluangkan masa membaca blog saya.

Semoga ada manfaatnya.
_

Tentang Penulis

Saya mula lari tahun 2013 depan rumah, tak sampai 1 KM. Tiga tahun selepas tu saya buat first FM saya di Bali dan pada tahun keempat, saya lari di Tokyo Marathon.

Setelah berehat 3 tahun, tahun 2020 merupakan tahun restart saya, so saya mula balik dari 5K. Boleh baca pengembaraan larian saya di sini.
_

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *