Race : SCKLM 2019 Part #2 – Berapa lama dah berenti lari ni?

Tiba cam terfikir. Ni dah berapa lama berenti lari ni? Last lari SCKLM 2018. Tarikh 8 April 2018. Hari ni 8 March 2019.

Tengok sat. Date Calculator.

Screen Shot 2019-03-08 at 8.10.02 PM

Tu diaaaaaa bak hang. 11 bulan! Ni boleh ke nak buat SUB 1, 10 K ni? Nampaknya race media challenge kali ini gaya nak menang kasut tu memang hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

regret-baby

Eh. Tapi alang2… baik tunggu lagi sebulan baru lari. Baru la complete 12 bulan / setahun hiatus. :D.

Alang-alang mandi biar basah. Alang-alang berenti biar setahun.

_ _

Update terkini

Saya menulis hampir setiap hari. Selain hal random larian, antara tumpuan saya adalah,

Short term target : Kajian serius tentang tidur, heart rate dan mengemas blog.
Medium term target : Dalam training 5K bagi mencapai SUB25 sambil mengkaji reverse aging.
Long term target : Menyelesaikan misi #siri7m.

Akhir kata, terima kasih kerana sudi meluangkan masa membaca blog saya.

Semoga ada manfaatnya.
_

Tentang Penulis

Saya mula lari tahun 2013 depan rumah, tak sampai 1 KM. Tiga tahun selepas tu saya buat first FM saya di Bali dan pada tahun keempat, saya lari di Tokyo Marathon.

Setelah berehat 3 tahun, tahun 2020 merupakan tahun restart saya, so saya mula balik dari 5K. Boleh baca pengembaraan larian saya di sini.
_

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *