Race : Strava Races 10K Oct Pt 2

Screen Shot 2014-11-03 at 8.04.37 PM

Ok. So race ni dah habis. Keputusan sudah keluar dan catatan masa saya adalah barai @ saya tak lari pun untuk improve masa melainkan menggunakan masa larian BSN. Daripada 152 orang peserta Malaysia saya no 44. Kira oklah tu masih di first page. Konon poyo hari tu nak target no 29. Yelah.

Ok. Lain bulan masuk lagi.

Screen Shot 2014-11-03 at 8.06.06 PM

Screen Shot 2014-11-03 at 8.06.21 PM



_ _

Update terkini

Saya menulis hampir setiap hari. Selain hal random larian, antara tumpuan saya adalah,

Short term target : Kajian serius tentang tidur, heart rate dan mengemas blog.
Medium term target : Dalam training 5K bagi mencapai SUB25 sambil mengkaji reverse aging.
Long term target : Menyelesaikan misi #siri7m.

Akhir kata, terima kasih kerana sudi meluangkan masa membaca blog saya.

Semoga ada manfaatnya.
_

Tentang Penulis

Saya mula lari tahun 2013 depan rumah, tak sampai 1 KM. Tiga tahun selepas tu saya buat first FM saya di Bali dan pada tahun keempat, saya lari di Tokyo Marathon.

Setelah berehat 3 tahun, tahun 2020 merupakan tahun restart saya, so saya mula balik dari 5K. Boleh baca pengembaraan larian saya di sini.
_