Race : Strava Races 10K Pt 3

“Semenjak kita pindah di kejiranan Strava ni, kita rasa makin pressure!… ahli kariahnya, sangat aktif dan competitive. Bagus juga. Sebab, kita boleh belajar satu benda baru. Macam mana nak make sure pressure yang positif tidak menjadi negatif”

Seperti yang saya duga, bila hujung minggu tiba ramailah yang akan cuba improve rekod larian di Strava ni. Dan hari ini, kedudukan saya dari first page telah masuk 2nd page. Ini dah tak chara. Daripada menjadi no 1 di kumpulan kedua, lebih baik jadi no akhir di kumpulan pertama. Tapi hello. Awak tu dah nombor dua di page 2.

Screen Shot 2014-09-27 at 8.01.54 PM

OK. Saya nak pergi lari. Saya nak improve rekod saya dan masuk semula ke page pertama. Saya tak peduli orang lain lari laju mana sebab challenge untuk diri saya sendiri adalah masuk page 1. Itu sudah memadai.

So, lepas balik karang saya update lagi. Babai.

Related Post
Part 1
Part 2
Part 3
Part 4





Kongsi di :